Laatste werkdag bij de Nauta Group

Ruim 5,5 jaar heb ik naast mijn eigen bedrijf met veel plezier twee dagen per week gewerkt op de afdeling Marketing & Databeheer. Mijn werkzaamheden omvatten het verzamelen, verwerken, verrijken en standaardiseren van data in het Nauta Product Information Management (PIM) systeem t.b.v. de Magento website. Daarnaast verzorgde ik de product fotografie en -bewerking voor vrijwel alle Nauta-gerelateerde websites en werd ik regelmatig ingezet als voice-over.

Nauta is een fantastisch bedrijf met geweldige collega’s. Toch heb ik besloten mijn dienstverband te beëindigen. Door de groei van Ultimate Management en mijn label UltimateDisk is het echt te druk geworden. Al geruime tijd werk ik volle weekenden om het serviceniveau voor alle artiesten en relaties te waarborgen.

Met veel nieuwe kansen en positieve ontwikkelingen voor Ultimate Management en UltimateDisk in het vooruitzicht, zie ik de toekomst met het volste vertrouwen tegemoet!

Ik wil daarom langs deze weg de directie en alle collega’s van Nauta bedanken voor een geweldige, fijne en leerzame tijd. Ik wens jullie heel veel succes in de toekomst, maar kom graag nog ‘ns langs voor een ‘koffie met gebak moment’ 😉

Muzikale groet,
Maurice Edelenbosch

Maurice Edelenbosch 2024
Share This