De Koekeroes ft. Arlo – 3 oktober

Artiest/Act De Koekeroes ft. Arlo
Titel 3 oktober
Releasedatum 26-08-2024
Artikelnummer UD24029
Barcode 8719884138182
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Party / Volks
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 De Koekeroes ft. Arlo 3 oktober NLQN72400079 3:46

Je feest is pas compleet met het Leidse DJ-duo de Koekeroes

De evergreen “Drie Oktober” van de Leidse muziekformatie Rubberen Robbie is onder handen genomen door de Koekeroes en voorzien van een nieuwe hedendaagse sound. De Leidse gelegenheidszanger Arlo Heruer heeft de plaat ingezongen samen met de Koekeroes en de typisch Leidse rollende r is niet te missen. Tijdens de jubileumviering 450 jaar Leidens Ontzet zal dit nummer overal in Leiden te horen zijn.

De energieke feest-act “de Koekeroes” bestaat uit Alex (Alex DJ) en zanger Maurice (Morris/DJ Parla). Met beiden 25+ jaar ervaring in de muziek en entertainment branche is feest gegarandeerd!

Alex heeft als Alex DJ de afgelopen 25 jaar in vrijwel elke uitgaansgelegenheid in Leiden (en ver daarbuiten) gedraaid voor het meest uiteenlopende publiek. Maurice heeft ook als DJ en zanger overal gedraaid en gezongen en is tevens bekend als DJ Parla en producer en oprichter van de act Parla & Pardoux, bekend van het nummer Liberté, één van de meest bekende feestnummers.

Na een vriendschap van ruim 20 jaar hebben Alex en Maurice de krachten gebundeld en onlangs de DJ en feest-act de Koekeroes opgericht. Met vele creatieve ideeën gaan De Koekeroes de komende jaren feestnummers uitbrengen. Na de debuutsingle “Op de Camping” is “3 Oktober” nu het tweede feestnummer van de Koekeroes. Met dit nummer zal wederom het dak er af gaan in de Leidse horeca en zal het luidkeels worden meegezongen. De release, plug en promotie worden verzorgd door het label UltimateDisk.

Websites www.koekeroes.nl / info@koekeroes.nl
Info & boekingen Alex Brandt | 31 6 11083385 / Maurice van Woensel | +31 6 34235652
Socials  
Origineel Rubberen Robbie – 3 oktober
Muziek & Tekst A. Mol, C.R. Bergman, E. van Prehn, E.F. Veerhoff, G.J. Hessing
NL-tekstbewerking Alex Brandt, Maurice van Woensel, Arlo Heruer
Productie Dylan van der Feen
Arrangement Dylan van der Feen
Studio Dylan van der Feen Producties
Mastering Arjan Rietvink
Fotografie & Artwork Maurice van Woensel
Clipproductie Maurice van Woensel / Mediaforward
Release, Plug & Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This